Najomiljeni doručak
Kajgana je jedan od najomiljenijih obroka. Pored toga što je veoma jednostavna da se napravi, mnogima ispadne "gnjecava", "vodnjikava", pa i suva. Međutim, u samo nekoliko sekundi možete poboljšati ukus.
Pročitajte još: ŠTRUDLICE I UŠTIPCI: Preukusna poslastica koju svi obožavamo (FOTO/VIDEO)
Jedan od najboljih kuvara, kaže da ljudi zaboravljaju jedan od glavnih sastojaka, koji daje punoću ukusa.
Pre nego što izmutite jaja, dodajte kašičicu majoneza i jednu soli
- Čak i ako ne volite majonez, on se dodaje kako bi jajima dala svilenkastu strukturu i ne ističe se u ukusu - rekao je šef kuhinje Alton Braun.
Takođe, i jedan od najboljih svetskih kuvara Gordon Remzi, svojevremeno je davao savete o kajgani i istakao, da je veoma bitna temperatura na kojoj se sprema:
- Tajna je u tome da jaja kuvate sporo. Uvek treba da u tiganju bude barem malo tečnosti - zaključio je.
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU