Најбољи савет за поховање меса…
Oglas
Дешава се да месо упије превише уља, да пох буде гњецав и дебљи него што смо желели, али уз наш специјални савет ће вам увек јело бити савршено. Исто важи и за поховане тиквице које сви толико волимо и које су леп, а јефтин прилог сваком јелу па чак и самостални оброк.
Тајна је у састојку који можете користити уместо брашна, а реч је о кукурузним пахуљицама, популарном „корнфлексу“. Самељите их у блендеру, помешајте са сувим зачином и бибером па припремите месо или поврће и уваљајте прво у јаја па у млевени „корнфлекс“.
Затим пржите на средњој температури, а кад постану златножуте, извадите из на кухињски папир и оцедите од сувишног уља.
(Крстарица)
БОНУС ВИДЕО:
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas