Овај кухињски трик ће учинити да вам супа буде преукусна.
Oglas
Одлучили сте да спремите укусну домаћу пилећу супу, међутим испоставило се да је месо било масно. "Скидање" масноће кашиком није ефикасна метода, и пало вам је на памет да можда проспете супу.
Ипак, лист зелене салате може вам помоћи да се решите мука, а ваша супа ће бити укуснија него икад.
Прочитајте још: Скоро сви праве ОВЕ ГРЕШКЕ: Три савета како да најбоље и најбрже скувате КРОМПИР
У масну супу ставите један лист зелене салате, сачекајте највише минут, па га извадите.
Лист зелене салате ће покупити вишак масноће, и ваша супа ће бити преукусна.
Поступак понављајте и више пута ако за то буде било потребе. Битно је да користите само нови лист салате.
На овај начин можете одмастити и друга чорбаста јела, или чак сос.
ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas