Ово јело спремићете за 15минута

Oglas
Састојци
* 80г пилетине
* 1 поморанџа
* 20г црвеног лука
* 1 лимун
* 1 кашикица меда
* 50г кус-куса
* 1 кашикица маслиновог уља
* 1 кашикица карија
* 5-6 бадема
* Першун по жељи
Прочитајте још: Динстане печурке са кремастом палентом: Предлог за лаганији недељни ручак (РЕЦЕПТ)
Припрема
Спремите пилец́и филе у овом воц́ном, слатко- зачињеном сосу са препрженим бадемима и црвеним луком. Прелијте кус-кус кључалом водом, и оставите док се надује. Пропржите пилећи филе са каријем и црвеним луком, на путеру или маслиновом уљу. Воће исцедите и помешајте са медом. Прелијте преко меса и кус-куса.
Oglas
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ