Ovo jelo spremićete za 15minuta
Oglas
Sastojci
* 80g piletine
* 1 pomorandža
* 20g crvenog luka
* 1 limun
* 1 kašikica meda
* 50g kus-kusa
* 1 kašikica maslinovog ulja
* 1 kašikica karija
* 5-6 badema
* Peršun po želji
Pročitajte još: Dinstane pečurke sa kremastom palentom: Predlog za laganiji nedeljni ručak (RECEPT)
Priprema
Spremite pileći file u ovom voćnom, slatko- začinjenom sosu sa preprženim bademima i crvenim lukom. Prelijte kus-kus ključalom vodom, i ostavite dok se naduje. Propržite pileći file sa karijem i crvenim lukom, na puteru ili maslinovom ulju. Voće iscedite i pomešajte sa medom. Prelijte preko mesa i kus-kusa.
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas