Ово нико није знао!
Када је у питању печење и кување кромпира, свако има своје методе, ако их прекувате, направићете пире, ако их не зачините како треба, неће имати никакав укус - али не по овом рецепту, пише Даили Стар.
Прочитајте још: Идеја за доручак: Хлеб од црне чоколаде и банане (РЕЦЕПТ)
Џастин Тејлор одлучио је да на друштвеним мрежама подели рецепт припреме кромпира и тврди да је тајна овог преукусног јела у сенфу и меду.
Састојци: Бели очишћени кромпир, количина зависи од тога за колико особа кувате, 2 кашике сенфа, 4 кафене кашике меда, црни бибер и со по укусу.
Припрема:
Додајте бибер и сенф у посуду и све промешајте.
Затим додајте мед - обавезно промешајте.
Претходно загрејте ринглу, тигањ намажите са уљем и две кашике путера и соли.
Затим додајте кромпир и брашно са мешавином сенфа од меда.
Ако вам остане још само 20 минута, припремите их поново - то ће осигурати да буду пуни укуса.
Наставите батати сваких пет минута како би остали хрскави.
Џастин је добио прегршт коментара радозналих пратилаца који једва чекају да овај рецепт испробају.
БОНУС ВИДЕО:
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ