Већина воли да уз неко јело као додатак узме кромпир, али исто тако, ако није добро припремљен, може вам покварити оброк
Већина воли да уз неко јело као додатак узме кромпир, али исто тако, ако није добро припремљен, може вам покварити оброк.
Прочитајте још: Намирнице које НИКАКО не смете да подгревате: Изазивају озбиљне проблеме уколико направите грешку
Једна жена одлучила је да пренесе знање своје мајке и покаже како на једноставан начин може да се припреми савршен хрскави кромпир.Све што вам је потребно је кромпир, мало уља и "тајни састојак" - суве супе од француског лука. Дефинитивно ћете добити неодољиво савршени укус.
- Када пржите кромпир, огулите га и ставите у посуду за печење. Набавите супу од француског лука и поспите по кромпиру, а онда прелијте уљем и пеците. То је једини начин на који ја сада печем и верујте да је савршен.
БОНУС ВИДЕО:
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ