Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"НЕМОЈ ДА СЕ ЛАЖЕМО ПОСЛЕ 20 ГОДИНА": Оља Карлеуша искрено о разводу

Певачица је без устручавања причала о свом односу са супругом, са којим има сина Павла.

1720355157_SDFSDFSD.jpg
Фото: Принтскрин/Yоутубе
Oglas

У последње време се доста спекулисало да се певачица Оља Карлеуша разводи од супруга Предрага Петровића. 

Она је сада за медије демантовала наводе о разводу и том приликом је испричала да су супруг и она једно време живели раздвојено, јер су реновирали породични стан. 

- Пре неки дан сам била у емисију у којој су ме питали какав ти је брак, ја кажем: "Људи немој да се лажемо после 20 година - два дана да га задавиш, а пет да га волиш." Ми смо били у фази реновирања и сређивања стана и стварно нисмо живели заједно неколико месеци. Били смо на два километра и дете је мало било код њега, мало код нас. Жао ми је што су се два брака на естради развела и што је после толико година остало да се народ са тим шали. Ја ћу се потрудити да своју породицу сачувам, то није лако, али коме је светиња он ће се за њу борити. Функционишемо као сви људи, имамо и добре и лоше ствари, али то нећу износити јавно - рекла је Оља, па додала да јој је супруг највећа подршка у свему. 

- Мени је супруг велика подршка и без обзира што свако ради свој посао и једно и друго учествујемо у пословима партнера. Допуњавање је битна ствар.

Оља је једном приликом прокоментарисала да је Теа Таировић подсећа на њу из млађих дана.

- Не могу да кажем да је Теа Таировић моја наследница, јер је у овим годинама отишла степеник изнад. Ја никада нисам имала наступ на Ташмајдану, нити сам икада заказала Арену. Ја сам направила велику помпу када сам се појавила, али сам се у јеку своје популарности повукла зарад свог сина и то бих урадила сто пута да се родим. Ја не могу да будем Теа Таировић, нити девојка од 25 година, али могу да будем жена од 43 која одлично ради свој посао - рекла је Оља за крај. 

(Информер)

 

БОНУС ВИДЕО:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas