Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

БЕН АФЛЕК СЕ ПОНОВО ВРАТИО ПОРОЦИМА: Откривени НОВИ ДЕТАЉИ РАЗВОДА глумца и латино диве

Недељама уназад спекулише се о разводу Џенифер Лопез и Бена Афлека.

1718360002_3899847_dzenifer-lopez-ben-aflek-profimedia0878413034_ff.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Одавно нису виђени у срећном и складном односу, а и када су фотографисани заједно, било је јасно да ту нешто не штима. Од када су својој љубави дали нову шансу и крунисали је браком, није дуго прошло до периода када су се појавили проблеми.

Наиме, Џенифер је отказала заказану турнеју „Тхис ис Ме…Ноw“, наводећи како није у најбољем стању, премда многи сумњају да је прави разлог отказивања њена жеља да остане поред породице и сачува брак. Са друге стране, Бен Афлек је, како наводе страни медији, одлучио да утеху пронађе у алкохолу.

„Чујем да се опија. Он је пун демона – стварно проблематична особа“, рекао је један извор, док је други инсајдер за америчке медије додао следеће:

„Видео сам да му очи цакле и то је велика брига за све којима је стало до њега“.

Наиме, он се у мају преселио у Брентвуду у стану који изнајмљује за 100.000 долара месечно и по свему судећи он је дигао руке од ове везе.

„Разумем да је он већ одустао од брака, али она тек треба да прихвати истину о ситуацији и мисли да би уз терапију могли да успеју. То је још теже због чињенице да се овде ради о емоцијама петоро деце коју имају. Разлога зашто није успело је много, али када изгубите породицу Џенифер Лопез, изгубили сте и Џенифер Лопез. Њена мајка и сестре су против њега, Бени Медина такође.“

Иначе, Бен Афлек се раније борио са зависношћу од алкохола. Први пут је престао да пије 1997. године, међутим овом пороку се вратио 2001. године, а на рехабилитацију је ишао и 2017. и 2018. године, и управо због његове историје враћања овом пороку, његови пријатељи су забринути да би тако могло да буде и овога пута.

(Курир)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas