Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЉУБАВНА ПРИЧА ИВАНЕ И ДОНАЛДА ТРАМПА: Најбурнији развод који је икад постојао

Један од најбурнијих развода који је икада постојао, свакако је био између Доналда и Иване Трамп

1721201346_359895_profimedia0561569550_ff.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Ивана Трамп иза себе је имала четири пропала брака, а један од њених бивших мужева је наравно милијардер и бивши председник САД Доналд Трамп. Њих двоје били су у браку 15 година, од 1977. до 1992. године.

Љубавна прича Иване и Доналда Трампа

Пар се упознао 1976. кад је Ивана, која је тада живела у Канади, била део групе модела који су у Њујорк дошле да промовишу Олимпијске игре у Монтреалу. Трамп ју је запазио у једном ресторану и пришао јој да јој помогне да добије сто.

Венчали су се 1977. а исте су године добили и првог сина, Доналда Трамп Џуниора. Две године касније родила се ћерка Иванка, а 1984. су добили и треће дете, сина Ерика.

Трамп је Ивану у Нетфликсовој документарној серији 'Трамп: Амерички сан", описао као "харизматичну радохоличарку, жену од каријере и себи равну', а истакао је да ју је изабрао јер је хтео животну партнерку која ће "радити са њим и бити му изазов."

За проблеме у браку овог радо виђеног пара сазнало се 1989. кад је избила јавна свађа на одмору у скијалишту у Аспену у Колораду, а Ивана је захтев за развод предала након што је сазнала да Трамп има љубавницу, Марлу Мејплс (с којом се касније и оженио и добио ћерку Тифани).

Ивана и Доналд Трамп су били у ресторану када је Ивана угледала Марлу Мејплс. Марла је такође боравила у Аспену, а у то време су већ постојале гласине у медијима о њеној вези са Доналдом.

Према извештајима, Ивана је пришла Марли и дошло је до вербалне конфронтације. Размениле су оштре речи, а инцидент је привукао пажњу гостију ресторана. Наводно је Марла рекла Ивани: "Ја сам љубавница Доналда Трампа и волим га."

Инцидент је брзо доспео у медије, а новине су се расписале о афери. Слике и приче о сукобу између Иване и Марле постале су ударна вест.

Овај догађај је био један од најпознатијих скандала тог времена и додатно је допринео јавној перцепцији Доналда Трумпа као контроверзне личности.

Унаточ проблемима и надолазећем разводу, Трамп је био уз Ивану кад јој је 1990. изненада преминуо отац Милош. Њихов је развод, који је био предмет огромног интереса америчких, али и светских медија, окончан је 1992. године.

"Њујорк тајмс" је тада објавио да је Ивана након развода добила 14 милиона долара, вилу од 45 соба у Конектикету, стан у згради Трамп Плаза на Менхетну и право на коришћење резиденције Мар-а-Лаго на Флориди, један месец у години.

Током брака с Трампом у његовој је организацији 'Тхе Трумп Организатион' имала високе позиције. Водила је унутрашњи дизајн куле Трамп, а била је директорка и председница 'Трамп замак хотела' у Атлантик Ситију, а касније је била менаџерка Плаза Хотела на Менхетну.

Иначе, Ивана је током бурног развода Трампа оптужила за силовање, а те је оптужбе повукла 2015. кад се он кандидовао за председника.

"Недавно сам читала неке коментаре који се приписују мени од пре 30 година, а то је било време велике напетости током мог и Доналдовог развода. У томе нема истине. Доналд и ја смо најбољи пријатељи, а заједно смо подигли троје деце које јако волимо и на које смо јако поносни', рекла је тад у службеној изјави.

Трамп се од Иване опростио након што је преминула у јулу 2022. године.

"Јако сам тужан што морам обавестити све оне који су је волели, а има их много, да је Ивана Трамп преминула у свом дому у Њујорку. Била је предивна, прелепа и невероватна жена која је водила инспиративан живот. Њен највећи понос и радост било је троје деце - Доналд Џуниор, Иванка и Ерик. Била је толико поносна на њих колико смо ми били поносни на њу. Почивај у миру, Ивана", написао је тад Доналд Трамп.

(Курир)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas