Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Да ли тражите одговоре на проблеме на правом месту? Ево ко вам може помоћи

Савремени живот је довео до тога да се делимо по многим питањима, али једна ствар је универзална – сви имамо изазове.

1725873047_Foto-Promo.jpg
Фото - Моханђи приватна архива
Oglas

Било да се ради о свакодневним животним изазовима, патњи због губитка драге особе, очајању због недостатка мотивације и снаге да остварите оно што желите, немања одговора на питање шта желите од себе и живота – изазови су нам заједнички и погађају све вере, нације, узрасте и полове. Свако од нас се суочава барем са неким од њих, али ретки успевају да дођу до правог одговора на питање како их решити. Али, да ли одговоре тражимо на правом месту?

Интересантно је да се одговори на овако тешка питања од којих некима срце убрзано куца, некима понестаје даха, крећу сузе на очи или пак долазе црне мисли, углавном крију у нечему јако једноставном. Некада је довољно да просто будете у добром друштву – оном које ће вам помоћи да пробудите своју унутрашњу снагу, и да заиста верујете у речи:  „ја то могу“ и „желим да мењањем себе створим бољи свет“. Ако сте помислили да одмах позовете своје најбоље пријатеље и да у њиховом друштву  дођете до овог стадијума, највероватније ћете имати једно лепо и пријатно искуство. Међутим, некада пријатељи нису довољан покретач да закорачите путем буђења ваше потпуне унутрашње снаге. За преокрет који доводи до разрешења ваших мука и проблема потребан је неко ко је и сам прошао овај процес и посветио живот томе да својим присуством и учењима инспирише и трансформише људе широм света.

Дакле, не говоримо о идеологијама које од нас траже  да се определимо  и припадамо некој одређеној групи – говоримо о искреној, дубоко скривеној људској потреби да пригрлимо своју снагу, прихватимо свет око нас с разумевањем и љубављу и остваримо своју праву улогу у њему. Другим речима да упознамо и спознамо себе, како би напокон открили од чега смо заиста саткани - а за то нам није потребан посредник већ неко да нам покаже пут до унутарње снаге и сврхе. Све то можете успети у друштву човека који је искусио неке од најизазовнијих ситуација које живот може да приреди, и упркос њима, успео да помогне милионима људи да остваре свој максимални потенцијал и искусе најискренију срећу, радост, трансформацију и снагу која је потребна за живот - Моханђија. Његовом досадашњем успеху сведоче и бројне познате личности,  које су захваљујући његовом приступу успели да достигну највише светске врхове. Али Моханђи је пре свега пријатељ света, и сви људи, из свих животних праваца, су добрододошли да проведу квалитетно време у његовом друштву, и доживе оно по шта су дошли.

Уколико сте и ви спремни да закорачите на пут самооткривања и буђења унутрашње снаге, придружите се његовом јединственом 'сатсангу' - који у преводу значи: провођење времена у добром друштву. Пријавите се и пронађите своје одговоре уз Моханђија лично и то по повољнијој цени све до 01. октобра

Одговори су ту, само питања треба поставити правом човеку који зна како да вас оснажи и доведе до одговора – вреди пробати, посебно уколико је могући резултат достизање потпуне среће и мењање света на боље, зар не?! 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas