Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

САЊАЛИ СТЕ ПОЗНАТУ ЛИЧНОСТ?: Шта значи када вам ваша омиљена позната личност ушета у снове

Стручњак открива да су снови са звездама заправо богати симболиком, а ово су тајне поруке 5 најчешћих снова о славнима, и не, нисте опседнути.

1721390848_shutterstock_2307612247.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Тумачење снова је огромно и фасцинантно поље, а снови у којима се појављује знање могу донети важне поруке о нашим тренутним емоцијама, мислима и ситуацији. А свиђало нам се то или не, многи од нас посвећују много простора у мозгу славним личностима и њиховим животима – тако да природно, сањати славне личности није превише необично. На крају крајева, гледамо њихове животе на Инстаграму по цео дан, тако да има смисла да елементи њихових личности уђу и у нашу подсвест. Али шта то значи када сањате о славној личности?
Сањати о познатим људима не значи да сте претерано опседнути славним. Те ноћне визије са звездама могу имати много дубље и личније значење и поруку.

Значење снова о познатим личностима често зависи од појединца. "Као и свака особа која се појављује у вашим сновима, сањати славну личност је лично искуство – чак и иста славна личност може имати низ различитих значења за сваку особу“, каже за Бустле мистични практичар Мекајла Макреј. "Међутим, уопштено говорећи, сањање о славној личности често симболизује квалитете које обожавате код те особи, а које желите да усвојите."

Славне личности су у нашој култури попут краљевске породице и често представљају квалитете или стилове живота којима тежимо и на које се угледамо - тако да има смисла да би сањање о познатој личности било метафора за ствари које обожавамо код њих.

Хајде да откријемо тајно значење 5 најчешћих снова о славнима.

1. Сањати да видите славну личност
Чак и само уочавање славне личности у свом сну има значење - јер само њихово присуство може да симболизује квалитете којима тежите за себе. "Славне личности у сновима често представљају оно што је познато као ваша 'златна сенка'", каже Макреј. "То су ствари за којима чезнете, али не мислите да их можете остварити, па их пројектујете на другу особу и стављате је на пиједестал.

Ако желите да анализирате шта за вас значи виђење славних у сновима, узмите у обзир своја осећања према славној личности (као што је да ли сте њихов обожаватељ или нисте у последње време), као и њихове квалитете и шта то представља вама лично. "На пример, можете сањати Харија Стајлса јер много причате и сањарите о њему“, каже Макреј и доаје: "Међутим, такође је могуће да се он појави у вашим сновима зато што вас терају да будете храбрији, отворенији и да покажете свој аутентични израз у свету, баш као што то чини он."

2. Сањати о томе да сте пријатељи са славном личношћу
Неки снови о славним личностима превазилазе виђења звезда – могли бисмо да замислимо да имамо блиску везу са познатом особом и да их познајемо лично.

"Сан о пријатељству са славном личношћу може бити знак да покушавате да обрадите несвесне мисли о деловима себе који вас подсећају на ту славну личност“, каже Макреј. "То може бити одличан знак да осећате да сте способни да отелотворите њихове идеалне карактерне особине и да радите на томе - чак и ако то још не радите плански.“

За разлику од сањања да видите славну личност, што симболизује квалитете којима тежите, сан о пријатељству са славнима може указивати на то да активно прихватате и успостављате везу са неким од квалитета које звезда представља за вас. То се може односити на њихову личност, стил живота, осећај за стил или посао по ком су познати.

3. Сањати о вези са славном личношћу
Да ли сте икада сањали о познатој особи која вам се допада? Имати сан о интимном односу са славним може значити више од некога ко је заљубљен у Холивуд – то би могло значити да се повезујете с квалитетима које желе на дубок и интиман начин.
"Спајање са звездом којој се дивите у сну може бити сјајан знак да спајате њихове идеалне квалитете у своју личност и да учите да прихватите те квалитете“, каже Макреј.

Секс може да симболизује много ствари у сну - интимност, узбуђење, везивање, посвећеност или жељу. Дакле, када сањате да се дружите са славном личношћу, то је позитиван знак да удружујемо снаге с квалитетима на које се угледамо и интегришемо их у свој живот.

4. Сањати о томе да постанете славни
Није неуобичајено да маштате о томе да ваше име буде под светлима. Али ако буквално сањате да сте славна личност, то може указивати на то да је време да се изложите и прихватите самоуверенији став.

"Постати славан у сну може бити знак да сте спремни да закорачите у свет, да будете сигурнији да покажете своју аутентичност и да заузмете простор који заслужујете“, каже Макреј. "То се може десити у време када пролазите кроз позитивну промену која подиже ваше самопоштовање, као што је напредовање у каријери или проналажење везе с поштовањем.

Такође, сан у којем сте познати може значити да желите да вам се диве и на вас угледају људи око вас и да тражите више похвала и признања за своја достигнућа или таленте. Ако вам то одговара, анализирајте у којим областима у вашем животу или односима се осећате мало игнорисаним или недовољно признатим - и покушајте да пронађете начине да се осећате потврђено.

5. Сањати да је пријатељ постао познат
Шта ако сањате славну личност, али та "славна личност“ јесте заправо непозната особа коју познајете у стварном животу? Иако имати познатог пријатеља звучи забавно, сањати да је пријатељ достигао статус славне особе може заправо указивати на неке проблеме у вашем односу.

"То што је пријатељ постао познат у сну може бити знак да сте несигурни у вези са својим пријатељством или да осећате да је тај пријатељ некако 'бољи' од вас“, каже Макреј. "Можда се упоређујете са том особом, верујући да је она на неки начин супериорнија од вас - или се подсвесно плашите да ће је изгубити због нечега или неког 'бољег' од вас.

Ако сањате такав сан, анализирајте да ли се осећате као да је нешто пореметило ваше пријатељство или изазвало удаљавање између вас - и схватите овај сан као знак да је време да се суочите са својим проблемом. То такође може значити да имате проблема са несигурношћу или љубомором, или да би требали пронаћи начине да се осећате мање конкурентно или угрожено унутар тог пријатељства.

 

Сенса 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas