Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ЗНАМ КАКО ЈЕ, РАЗУМЕМ БЕНА": Први муж Џеј Ло о томе како је заиста бити њен супруг

Пре три недеље, само две године од венчања, Лопез и Афлек предали су папире за развод. Догодило се то након четири месеца испуњена трачевима и медијским написима "хоће - неће".

1726398709_3886643_profimedia0871505020_ff.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

"Највећа љубавна прича", како је њихову везу звала Џенифер је завршила.

Новинарка Даилy Маила Лина Дас одлучила је да поново интервјуише Оханија Ноу, који очигледно јако добро познаје своју бившу супругу. У ексклузивном интервјуу он је открио своје реакције на њен развод од Афлека, размишљања о томе шта ће бити даље, те "како је заиста бити супруг Џеј Ло".

Њих двоје су се венчали 1997. године и Ноа је једини од њених брачних партнера и вереника који ју је познавао и волео и пре него што ће постати глобална звезда. Он, кажу, зна како је бити с њом и како је развести се од ње.

Ноа је описао како је једном приликом, непосредно пре него што ће им се брак распасти, седео у њиховом дому у Лос Анђелесу након жестоке свађе. Џенифер је била на другом крају велике виле, у спаваћој соби и киптела од беса. Затим га је назвала, јер је кућа била толико велика да је не би чуо ни ако виче, и рекла му да дође у спаваћу собу. Уследио је сусрет у кревету, један од најстраственијих у целом њиховом браку.

- Било је предивно, али у исто време јако тужно, јер смо дубоко у себи били свесни да смо стигли на крај нашег пута. - испричао је.

Нико не зна да ли је тако било и у браку Џен и Бена, али онај с Оханијем као да је направио неки образац за оне који ће уследити - с плесачем Крисом Џадом, певачем Марком Ентонијем, а на крају и с Афлеком.

Лина Дас пише да је певачица користила чак и исти надимак за Оханија и Афлека, обојицу је од миља звала Папи, татица на шпанском језику.

- Био сам први, пионир - рекао је Охани Ноа - Био сам уз њу као подршка на почетку каријере када се борила с напетошћу и несигурношћу. Био сам стварно добар супруг, јер верујем у брак. Када смо се развели, срце ми је било сломљено. Имао осећај да јој више нисам био потребан када је добила све што је желела од мене.

Венчали су се отприлике годину и по од првог сусрета. Брак је трајао само 11 месеци. Охани у интервјуу тврди да је уложио много времена и напора у везу.

И данас атрактиван мушкарац, он има причу честу за Кубанце у САД, у земљу је ушао илегално, као 15-годишњак, прошавши са шест пријатеља опасни пут од 180 километара од Кубе до Флориде на чамцу на надувавање. Радио је све и свашта, од прања аутомобила на улицама Мајамија, прања судова у ресторану певачице Глорије Естефан "Лариос Он Тхе Беацх", да би напредовао до места конобара. Имао је 22 године када је у ресторан и његов живот ушла тада 27-годишња Џенифер. Згодни конобар запао јој је за око.

И у овом, као и досадашњим интервјуима, поновио је како није имао појма ко је она, али је помислио како је "најлепша жена коју је икад видео".

(Курир)

 

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas