Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВЕЛИКИ НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 15. ДО 21. СЕПТЕМБРА: Шкорпије да се мире с бившима, Ован ће испаштати због туђих пропуста

Откријте шта су вашем знаку звезде спремиле за недељу од 15. до 21. септембра 2024. године.

1726395000_1c4880a6c1775e56871e542ef93459ecbeecc1f7.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Шкорпије не би требало да се враћају мислима, као ни делима у прошлост. Није препоручљиво улазити у везу с бившим партнером јер ћете наићи на исте проблеме као и пре.

Ован

Посао: Ваше знање ће бити на високој цени. Битно је да не изгубите циљ и да унапред планирате послове. Можда ћете морати да потрошите време на накнадне корекције или исправљање туђих пропуста.

Љубав: Венера у знаку Ваге упућује на мањак емотивног ентузијазма и истиче притисак бојазни у квалитету или искреност вашег односа. Радикални заокрети нису препоручљиви. Ако сте сами, интензивније се прикључите друштвеном животу – могуће је познанство!

Здравље: Време је погодно за терапије, естетске захвате и операције. Нарочито ако вас већ дуже време море неки упорни симптоми који вам нарушавају квалитет живота, сада посетите лекара.

Најбољи дан: 19. септембар

Најлошији дан: 17. септембар

Бик

Посао: Највише ћете просперирати ако се бавите уметношћу или услугама улепшавања. Околина ће примећивати ваш рад, а неки ће добити признање. Подршка шефова или пословних партнера изнедриће нове пословне понуде.

Љубав: Не дозволите да вас од партнера раздвајају пословне тешкоће, завидни појединци и љубомора. И сами бисте могли да будете презахтевни и тиме спутавате другу страну. Ако сте слободни, заљубићете се у тајанствену особу – немојте бити наметљивог приступа.

Здравље: Владавина знака Девице помаже да одржите добру форму и будете у кондицији. Мождане вијуге радиће вам беспрекорно па ћете моћи да се похвалите одличном концентрацијом и менталном свежином.

Најбољи дан: 21. септембар

Најлошији дан: 15.септембар

Близанци

Посао: Припремите се на колање погрешних информација, застоје у платном промету и отежану комуникацију. Непријатности ћете избећи ако се будете придржавали плана и пружених обећања. Будите смирени.

Љубав: Љубавни живот вам се све више интензивира. Склапаћете нова познанства, заљубљивати се и лако ћете се за неког везати. Привлачиће вас особе за које ћете закључити да су по нечему необичне и другачије. Женама се повећава могућност трудноће.

Здравље: Могли бисте да се жалите на психички умор који ће вас ометати у обављању свакодневних послова. Умараћете се брже него иначе, али добро расположење ћете ипак задржати. Припазите на кашаљ, нарочито ако сте пушач!

Најбољи дан: 16. септембар

Најлошији дан: 18. септембар

Рак

Посао: Повратићете пољуљани ауторитет, а и људи ће бити заинтересовани за ваш рад. Коментарисаће о вашој сналажљивости и знању. Успешно ћете водити преговоре и бити задовољни новим поретком ствари.

Љубав: Критиком и претераним захтевима појачаћете неразумевање с партнером. Отежавајућа околност биће и велики утицај родитеља на ваш однос – немојте им то дозволити. Млађи би могли да се заљубе у неког ко ће вас освајати хумором и лежерношћу.

Здравље: Здравље ће вас добро служити и бићете врло издржљиви, али имат ћете осцилација у расположењима. У једном тренутку бићете весели, а у другом потонути у осећај безнађа. Срећом, таква ће стања бити пролазна.

Најбољи дан: 17. септембар

Најлошији дан: 20. септембар

Лав

Посао: Примићете обавештење о отклоњеном застоју у новчаном промету. Наплатићете дуговања. Постаћете свеснији зависности од неких људи, што ће вам онемогућавати самостално одлучивање.

Љубав: Нове љубавне везе имаће високе изгледе за успех. Заузети ће морати више да пораде на љубавној комуникацији. Пронађите заједничко решење око проблема, макар се радило и о вашој невери. Сада је прилика да решите све неспоразуме.

Здравље: Витални сте и енергични, не “држи вас место“ па сте најсрећнији ако сте тамо где се нешто догађа. Могли бисте да претерујете, што ће резултирати појачаним исцрпљењима. Почетак дана започните калоричним доручком.

Најбољи дан: 19. септембар

Најлошији дан: 21. септембар

Девица

Посао: Склапаћете послове за које ће бити заинтересоване особе које живе удаљено од вас. Успех вас очекује у пословима који захтевају вербалне вештине, информисаност и покретљивост.

Љубав: Уживаћете у флерту и освајањима па ће се многе љубави догађати преко ноћи. Предстоји вам познанство које би брзо могло прерасти у нешто дубље. Отвореним разговором решићете брачне несугласице, а можда и отићи с партнером на море током викенда.

Здравље: Ваше здравље се побољшава па ћете и сами осетити да имате више енергије. Ваша интересовања ће се кретати у смеру духовности па бисте могли да отпочнете с медитацијом, јогом или нечиме што смирује дух.

Најбољи дан: 21. септембар

Најлошији дан: 18. септембар

Вага

Посао: Пазите с ким улазите у партнерства и заједничке послове, јер је ово време када би могло да дође до прекида сарадње. Провоцирају ваш немар и претворност других па ћете лако губити стрпљење.

Љубав: Пред вама је предивна недеља јер је Венера и даље у вашем знаку. С партнером ћете се одлично слагати и почети да улажете у заједничку будућност, иако ће бити неких трзавица. Самци, расте вам привлачност у очима супротног пола – неко вам се удвара!

Здравље: Добра забава и изласци биће најбољи лек за вашу душу. Но здравствене тегобе су могуће, нарочито ако сте старији и патите од хроничних тегоба. Због неких симптома ћете највероватније потражити лекарску помоћ.

Најбољи дан: 15. септембар

Најлошији дан: 20. септембар

Шкорпија

Посао: Ваша перцепција ће бити изоштрена па ћете имати јасан увид у послове и људе блиске вашим интересовањима. Енергично ћете кренути у остварење амбиција. Проширићете своје знање и много научити.

Љубав: Немојте се враћати у прошлост и тамо тражити грешке и пропусте. Исто тако, није препоручљиво да сад улазите у везу с бившим партнером јер ће вас снаћи исти проблеми који су једном већ довели до раскида. Радије дајте прилику неком новом.

Здравље: Добар Марсов утицај заслужан је за вашу издржљивост и виталност. У периоду сте кад можете много да радите, а да се не уморите. Повишен ниво енергија “тераће“ вас на више кретања и дружења с пријатељима.

Најбољи дан: 17. септембар

Најлошији дан: 21. септембар

Стрелац

Посао: Очекује вас стихијско пословање па ће вам се поткрасти грешке. Будите савесни у руковању с информацијама и документима. Не ослањајте се на туђу помоћ јер ћете изгубити драгоцено време.

Љубав: Знаћете шта желите, а ваше самопоуздање расте под повољним Венериним утицајем. Супротни пол ће вашу новостечену самоувереност сматрати врло привлачном, што слободнима отвара прилику за промену самачког статуса.

Здравље: Пословни стрес лоше ће деловати на ваше здравље. Можда ћете бити жртва неправди или неискрених колега, што ће вас јако разочарати. Припазите на исхрану јер оно што уносите у себе одређује ваше расположење.

Најбољи дан: 19. септембар

Најлошији дан: 18. септембар

Јарац

Посао: Могли бисте да промените посао или планирате покретање приватног бизниса. Нарочито ће рођени у првој декади непогрешиво нањушити праве пословне прилике и ако је потребно, заиграти на карту ризика.

Љубав: Емотивни живот биће оптерећен љубомором и неповерењем. С партнером ћете бити на различитим талансим дужинама па ћете теже усклађивати интересовања. Недостајаће вам такта и стрпљења па ће неки олако раскинути везу, а потом се покајати и настојати све да поправе.

Здравље: Често ћете бити напети, иако нећете моћи да докучите узроке. Планетарни утицаји су такви да вас чине немирнима, што ће се некима од вас одразити на лош и неквалитетан сан. Опуштајте се медитацијом и биљним чајевима.

Најбољи дан: 21. септембар

Најлошији дан: 19. септембар

Водолија

Посао: Радићете на пословима који ће вам подићи самопоуздање. Сарадња с иностраним партнерима допринеће финанцијском просперитету. Одличан је период за осмишљавање нових пројеката.

Љубав: Уложени труд у љубавни однос уродиће плодом, па ће многи међу вама побољшати везу и у њу вратити романтику. Слободнима не мањка нових прилика за љубав, а неки ће нову симпатију стећи на интернету, места где се образују или на путовању.

Здравље: Бићете добро расположени и увек спремни на шалу и забаву. Но Марсов утицај вас ипак упозорава да ни у чему не ваља претерати. Живите уредније, омогућите себи што више окрепљујућег сна.

Најбољи дан: 16. септембар

Најлошији дан: 21. септембар

Рибе

Посао: Руковање туђом имовином могло би да вам донесе добит, али не делите своје идеје с другима. Чувајте се ризика и илегалних радњи због могућих губитака. Нека партнерства могли бисте да прекинете.

Љубав: Нервираће вас уплетање родбине у вашу везу, али нећете имати храбрости нешто да предузмете. Немојте да дозволите да због одговорности према другима пати ваш љубавни живот. Ако сте у озбиљној вези, планираћете венчање или пробни заједнички живот.

Здравље: Иако имате много енергије и издржљиви сте, ипак сте у периоду појачаног стреса. Људи из ваше посредне или непосредне околине прилично ће вас умарати па ћете морати опрезније да бирате с ким се дружите.

Најбољи дан: 17. септембар

Најлошији дан: 15. септембар

(Курир)

 

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas