
4 врсте рибе се сматрају најздравијим: Имају обиље омега-3 масних киселина
Риба је извор омега-3 масних киселина, витамина и протеина, али нису све рибе једнаке. Коју рибу стручњаци сматрају најбољом и зашто би је требало укључити у вашу исхрану?
Риба је извор омега-3 масних киселина, витамина и протеина, али нису све рибе једнаке. Коју рибу стручњаци сматрају најбољом и зашто би је требало укључити у вашу исхрану?
Како може да погорша, тако нека храна може и да поправи стање коже
Ових пет намирница садрже више калцијума него кравље млеко
Ове намирнице можете давати свом псу без гриже савести
ИЗНЕНАДИЋЕ вас каква све корисна и позитивна дејства има ова риба.
Ма колико да се трудимо и да знамо колико су здраве, ове намирнице никако не волимо...
Оболели од Хашимотове болести, хроничног аутоимуног обољења штитне жлезде, требало би да једу што више разноврсног поврћа и воћа, али да смање унос купуса, кеља, келерабе, пасуља, броколија.
Сардине за већину људи нису баш на листи најукусније хране.