Рецепт за БЕШАМЕЛ СОС на италијански начин: Корак по корак до савршеног укуса
Бешамел сос је бели сос који се користи и као база за многе друге сосове, а настао је у Тоскани.
Бешамел сос је бели сос који се користи и као база за многе друге сосове, а настао је у Тоскани.
Приликом прављења бешамел соса често се дешавају грешке
Бешамел спада у 5 класичних сосова у француској кухињи, а прави се од пропрженог брашна и млека.
Не одричите се омиљеног сосани током Ускршњег поста
Идеја за ручак
Без доброг бешамел соса немогуће је замислити лазање, али и многа друга јела.
Одличан домаћи рецепта за лазање.
Многа деца неће да једу спанаћ и мисле да није лепог укуса. Пошто је изузетно здрав пробајте да га припремите на овај начин.
Шаргарепа, кромпир и месо су готови, а за пет минута ће бити готов и бешамел или сос од мирођије