Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

САЈСИ МЦ НИКАД ИСКРЕНИЈА: Проговорила о мајчинству, па споменула Бресквицу

Чувена реперка организовала је промоцију албума

1729683620_sajsi_mc_22102024_0101.JPG
Пхото:АТА А.А
Oglas

Ивана Рашић познатија као Сајси Мц окупила је данас у једном локалу у Беогаду медије како би промовисала свој нови албум. Екипа Курира успела је да разговара са певачицом и о неким актуелним темама са естраде, али и о њеном документарцу, улози мајке. 

 

- Јако је тешко бити Сајси Мц. Ја једва издржавам, али морам - почела је певачица па проговорила и о свом документарцу

- Много је добар осећај гледати свој документарац. Баш је добар трип. Забележили смо све. Како се снимамо, како се ради на албуму. Криво ми је и што то нисам радила за претходне албуме, али ћу дефинитивно радити убудуће. Ви ћете имати прилике да то погледате за пар месеци. Документарац иде на фестивале, па кад то буде прошло иде на јутјуб.

Медије је занимало и шта је то што она највише воли из свог ормана

- Не пуним орман новим стварима јер ни старе не стижем да носим. Тако да, све је позајмљено. Понекад одем до секндхенда...

Како налазиш врмеена за све? Да пишеш песме, будеш мајка...

- Ја спавам тек кад завршим све. Најновије истраживање каже да жене треба да спавају више од мушкараца. Кажу да треба 10 сати ја успем неких 7. Не смем да замислим шта ће се десити кад будем успела да спавам 9 сати.

Сајси је открила и како изгледа тако добро

- Ја се овако нисам пробудила. Жена изгледа овако када има свој тим. 

Како беба реагује на твоју музику, јел си се променила откако си постала мама?

- Ђуска. Уз брзе ритмове ђуска. Нисам се променила, надоградила сам се. Било ми је тешко на почетку то је велика промена у животу. Криво ми је што раније нисам разумела жене. 

Чувена реперека открила је и да би опет учествовала на ПЗЕ као члан жирија ако је позову, као и да нема ништа против Бресквице па би јој чак и написала песму.

Курир 

Бонус видео

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ  

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas