Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ПРИХВАТИЛА ЈЕ ШТО НИКО НЕ БИ": Славиша Чуровић признао да је правио грешке, али да му је Тијана све опростила (ВИДЕО)

"Тијана је пре свега добра мајка, супруга и жена које је прихватила неке моје ствари које не би нико!"

1729611230_Foto-V.-Danilov-Ataiamges.rs-A.A.jpg
Фото: В. Данилов, Атаиамгес.рс/ А.А.
Oglas

Познати глумачки пар Тијана и Славиша Чуровић обновили су своју везу након седам година од развода и својој љубави дали нову шансу.

Њихова романса је почела пре више од 20 година и то из пословне сарадње, а Славиша је сада у 18. епизоди емисије "Бинџ" компаније Новости открио детаље њиховог познанства, развода, а онда и поновне блискости.

- Тијана и ја смо се упознали када сам би управник позоришта у Никшићу. Била ми је потребна млада глумица за главну улогу, а она је дошла са својим професором Феђом Стојановићем. Никшић је град наше младости и љубави. Она је три године млађа од мене, била је још девојчурак, имала је 23 године, а ја 26. Што би рекао Арсен Дедић за своју жену: "То ти је суђеница!"- започео је причу Славиша у емисији "Бинџ".

- Ми смо имали неке чудне ствари у нашем односу - тај прекид или "развод на одређено време", али смо онда схватили да ипак треба да наставимо заједно. Она је моја суђеница, а ти од суђенице не можеш да побегнеш. Одрасли смо и борили се заједно, за нашу ћерку, за каријере, за кров над главном... - рекао је Славиша, а онда открио и како је дошло до развода:

- Имали смо падова и грешака. Ми смо сви љиди и правимо грешке и проблеме и себи, а и људима које волимо, али када их не урадимо намерно онда то није толико страшно. Дешава се да ја са друштвом заглавим до три, четири ујутру у кафани, што у овим годинама не треба да радим... - рекао је Славиша.

- Ми смо се развели и после развода отишли на ручак. Расте дете, жена и ја смо се редовно гледали, дружили и ишли заједно на летовање. Онда дођеш и кажеш: "А што смо се ми разбијали?". Наравно било је ту много младалачких несугласица и ствари које нису исте, ја сам растао у Подгорици, она је дете из центра града, васпитање није било исто - закључио је Чуровић, а онда и најлепшим речима описао своју супругу:

- Тијана је пре свега добра мајка, супруга и жена које је прихватила неке моје ствари које не би нико и то много ценим и поштујем. Кад сам био млад нисам то толико ценио, а сада ценим много више - рекао је глумац у емисији "Бинџ".

Цео интервју са Славишом можете погледати у видеу испод, као и на нашем Јутјуб каналу.

 

Из недеље у недељу у емисији "Бинџ" компаније Новости, новинарке Исидора Чолаковић и Катарина Филиповић причаће са глумицама и глумцима - о каријери, одрастању, љубави, начелима којима се воде кроз живот, интими...

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas