Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАЈМУДРИЈИ ХОРОСКОПСКИ ЗНАК: Са њима се не треба играти - они су паметни, знатижељни и способни

Погледајте о ком припаднику Зодијака је реч

1729687441_shutterstock_1174772989--1-.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Његове интелектуалне способности, жеља за знањем и учењем, али и урођена знатижеља чине га најмудријим хороскопским знаком. Искрен је, неукротив и помало егоистичан.

Реч је о Водолији.

Водолија је најпознатија по својој независности па ју је тешко ограничити или задржати. Сваки покушај ће се завршити бекством, јер за њу је независност природна потреба и једино тако се осећа срећно.

Баш као што желе да буду окружени верним пријатељима, припадници овог знака се у потпуности посвећују блиским људима.

Спремни су да све учине за њих па очекујте да вам Водолија никада неће окренути леђа. Важно је напоменути да они ништа не очекују заузврат, довољно је само да будете поред њих и да им покажете искреност и разумевање.

Водолије су познате по својим израженим комуникацијским способностима, људи обожавају да буду у њиховом друштву, јер с њима можете разговарати о свим темама – од политике до историје и свемира.

Овај знак тражи мудрост и знање, отворених је погледа и врло објективан. Спреман је увек да каже истину, без обзира на то какве ће последице бити.

Водолија је пуна креативних идеја, решења и планова и увек следи свој пут. Интелектуална стимулација јој је потребна, привлаче је јаки партнери с чврстим животним ставовима.

(Крстарица)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas