Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Почело суђење Ријанином дечку: Прети му 24 године затвора

АСАП Роки се изјаснио да није крив по свим тачкама оптужнице, али ако се докаже његова кривица и буде осуђен, могао би да се суочи са казном до 24 година затвора по свакој тачки по закону Калифорније.

1729678558_08c1d7011136dfbeb6077b1339f3bf47a513f49a.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Познатом реперу АСАП Рокију, чије је право име Раким Мајерс, који је дечко певачице Ријане, почело је суђење због пуцњаве у новембру 2021. године.

Огласио се и његов адвокат.

У инцидент је умешан и његов бивши пријатељ и члан АСАП Моб-а, АСАП Рели (право име Терел Ефрон).

Полицијска управа Лос Анђелеса (ЛАПД) објавила је Рокијево хапшење у априлу 2022. по повратку са Барбадоса.

Према ЛАПД-у, инцидент се догодио 6. новембра 2021. у области Холивуда. Расправа између два познаника је ескалирала, што је довело до тога да је осумњичени АСАП Роки, наводно пуцао из пиштоља на жртву. АСАП Рели је задобио лакшу повреду и касније је затражио медицинску помоћ.

У августу 2022, окружни тужилац Лос Анђелеса Џорџ Гаскон званично је оптужио АСАП Рокија за две тачке за напад полуаутоматским ватреним оружјем, укључујући наводе о личној употреби ватреног оружја.

"Пуцање пиштоља на јавном месту је озбиљан прекршај који је могао да се заврши са трагичним последицама не само за особу која је на мети, већ и за невине пролазнике који посећују Холивуд", навео је Гаскон.

"Моја канцеларија је извршила темељну ревизију доказа у овом случају и утврдила да је додатак специјалних навода о ватреном оружју оправдан. АСАП Роки се изјаснио да није крив по свим тачкама оптужнице. Ако буде осуђен, могао би да се суочи са казном до 24 година затвора по свакој тачки по закону Калифорније", рекао је Гаскон, а пренео је УСА Тодаy.

Очекује се да ће суђење привући значајну пажњу медија због природе случаја високог профила и појединаца који су укључени.

Наводна жртва, АСАП Рели, сведочила је у новембру 2022. године, а на суду су представљени видео докази који наводно показују тренутке инцидента.

Случај је изазвао напетост унутар АСАП Моб колектива, пошто су обе стране некада биле блиски сарадници.

Више од пет месеци након пуцњаве, Роки је ухапшен на међународном аеродрому у Лос Анђелесу 20. априла 2022, али је пуштен уз кауцију од 550.000 долара само неколико сати касније. У то време, Роки се враћао кући са Барбадоса где је био на одмору са Ријаном, са којом сада има двоје деце.

(Б92.нет)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas