Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЉУБАВНИ ХОРОСКОП ЗА НОВЕМБАР 2024: Стрелчевима долази велика љубав, а Водолијама се враћа особа из прошлости

Шта су нам звезде припремиле за новембар када је у питању љубав

1729691518_shutterstock_2162100191.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Који догађаји вас очекују у вашем личном животу у трећем месецу јесени? Ово је љубавни хороскоп за новембар 2024.

Ован

Флертујте и не ускраћујте себи ништа, јер новембар обећава много романса и занимљивих познанстава за ваш знак. Средином месеца знатно ће се повећати шансе за упознавање љубави на неком састанку.  Овнови који су у вези охрабрују се да додају више романтике кратким путовањем за двоје, каже љубавни хороскоп за новембар 2024.

Бик

Љубавни хороскоп предвиђа да ће у новембру унутрашњи магнетизам Бика прећи све замисливе границе, што неће проћи незапажено на послу. Звезде почетком месеца предвиђају обећавајућу канцеларијску романсу, која би могла да прерасте у права осећања. Заузети ће морати да прођу кроз тежак период заједно са својим партнером и да науче да опросте људима грешке.

Близанци

Са доласком новембра, Близанци ће имати прилику да покажу своју харизму међу новим познаницима и заинтригирају једну занимљиву особу. Истовремено, не треба се надати озбиљној вези овог месеца, па се ограничите на лагану романсу. Близанци у пару хитно морају да пребаце пажњу на партнера и преузму већу одговорност.

Рак

Ракови имају све шансе да доживе изненадну љубав, која ће открити њихове најбоље квалитете и креативност. Искористите прилику за лични раст, јер је мало вероватно да ће осећања бити узвраћена. Што се тиче Ракова који су у вези, они ће се почетком месеца наћи у неколико дуготрајних сукоба, што ће отежати комуникацију у пару, каже љубавни хороскоп за новембар 2024.

Лав

Према љубавном хороскопу, новембар обећава много изгледа и пријатних изненађења за све представнике знака - и самце и оне у вези. Први ће на путовању срести љубав и вероватно ће размишљати о промени места становања, док ће други имати склад, удобност у дому и решиће многе кућне проблеме. Искористите наклоност звезда да максимално унапредите своју личну сферу живота.

Девица

Усамљене Девице могу да очекују интензивне и честе сусрете са особом која ће од њих изазвати налет снажних емоција. Тек до краја новембра моћи ћете да откријете праву суштину свог духовног расположења и схватите да је то љубав, предвиђа љубавни хороскоп за новембар 2024. Девице у пару ће моћи да успоставе односе са својом другом половином и открију читаво море нежности и бриге.

Вага

Љубавни хороскоп за новембар 2024. предвиђа да ће опрезне и разумне Ваге изненада бити увучене у љубавни троугао, из којег неће бити лако да изађу. Само природна мудрост ће вас зауставити, као и унутрашње одбијање да играте споредну улогу. Заузете Ваге имаће среће, јер ће заједно са партнером моћи значајно да побољшају своју финансијску ситуацију, па чак и да остваре неке заједничке снове.

Шкорпија

Шкорпије могу бити преоштре према другима због унутрашњих контрадикција и као резултат тога уплашити људе који су искрено заинтересовани за везу са њима. Доласком новембра запослене Шкорпије захватиће талас љубоморе, који може да изазове скандале у породици. Пре него што окривите партнера за све грехе, охладите се и добро размислите да ли сте у праву, саветује љубавни хороскоп за новембар 2024.

Стрелац

Припремите се да упознате велику љубав, која ће изгледати као у најбољим романтичним филмовима. Новембар ће за вас бити веома богат и сензуалан месец, откривајући скривене стране вашег карактера. Заузети Стрелци ће бити носталгични за прошлошћу, због чега ће учинити све да се врате у ово дивно стање заједно са својим партнером.

Јарац

Јарчеви који активно траже партнера наћи ће оно што траже, и то у врло неочекиваним околностима. Међутим, то неће проћи без оштрих момената и брушења. Они који имају породицу ће доживети малу буру, која ће се стишати уз искрену жељу свих у пару да постигну компромис, предвиђа љубавни хороскоп за новембар 2024.

Водолија

Према љубавном хороскопу, Водолије које траже љубав морају бити мање агресивне када се забављају да би постигли резултате. Нека и други преузму иницијативу. Што се тиче заузетих Водолија, они ће бити суочени са бившом љубављу, а уједно и са великим искушењем. Звезде вам категорички саветују да не успостављате контакт са особом из прошлости и да се не заваравате.

Риба

Рибе сањају о љубави, али засад ће морати да се задовоље само пријатељством. Посветите своје слободно време личном развоју и каријери. Представници знака који су у пару треба да науче да прихвате вољену особу са свим њеним недостацима и више раде на сопственим карактерним особинама, саветује љубавни хороскоп за новембар 2024.

(Сенса)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas