Месо спремљено са овом маринадом биће мекано и сочно.
Oglas
Уколико имате проблема са спремањем меса, које на крају увек буде тврдо, предлажемо вам да пробате трик са овом маринадом, која се једноставно припрема,
Уз помоћ ове маринаде, свако може бити мајстор у кухињи.
Прочитајте још: Одушевиће вас овај ТРИК: Професионални кувари откривају због чега ЈУНЕТИНУ пре спремања треба премазати КИВИЈЕМ
Рецепт:
Припремите маринаду од мало вина, маслиновог уља и ренданог лука и рендане јабуке. Месо ставите у ову маринаду и оставите у фрижидеру да одстоји преко ноћи.
Осим што ће добити невероватан укус, биће мекано као путер.
ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas