Уколико волите кромир сигурно имате неки свој начин припреме. Такође, сваки кувар има неки "тајни" састојак који води да савршеног укуса кромпира.
Кувар Морган Хипворт је на друштвној мрежи Тик Ток открио како кромпирима даје фино хрскање уз неколико једноставних корака.
За почетак је огулио и исекао кромпир на коцке од око 2 цм.
Прочитајте још: Одмах га БАЦИТЕ: Ово су знаци да је КРОМПИР пун ТОКСИНА
- Додајте у шерпу воде и оставите да проври док не омекша. Кромпир оцедите и ставите на тацну да се потпуно осуши - каже Морган.
Затим је исекао бели лук на танке кришке и кувао их у шерпи напуњеној маслиновим уљем 20 минута.
Затим је процедио комадиће белог лука и оставио их са стране. Уље сипао у тигањ и затим на јакој ватри додао кромпир. Пржио их је док нису постали хрскави. Затим је додао морску со, рузмарин и чен белог лука, и све помнешао да се сједини.
@морганхипwортх Потатоес аин’т геттинг анy тастиер тхан тхис
♬ оригинал соунд - Морган Хипwортх