Како до савршеног патишпања
Oglas
Да би патишпањ био укусан као када су га правиле наше баке, морају да се испоштују правила о којима модерне домаћице данас мање брину.
Прочитајте још: Запалите ЛОВОРОВ ЛИСТ: Нећете веровати шта ће се догодити и због чега је то добро за ваш организам
- Беланца и жуманца се увек муте одвојено.
- Када жуманца пенасто умутите са шећером, одмах наставите да додајете друге састојке, да се не би правила корица.
- Беланца су умућена тек када их окренете према доле, а она чврсто стоје уз посуду.
- Када додајете беланца у жуманца, лагано их сједините варјачом, да смеса не би пала.
- Брашно и прашак за пециво увек иду заједно, чак и када их просејавате, и додају се на крају.
- Рерна увек прво мора да се загреје пре печења и не сме да се отвара првих пола сата печења.
- Када се патишпањ извади из рерне, средина се прободе виљушком.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas