Има ли нешто лепше од споја укуса чоколаде и кокоса?

Oglas
Чупавци су многима прва асоцијација на детињство, а овом колачу нико не може да одоли.
Састојци:
- две шоље пшеничног брашна (око 180мл)
- шоља шећера
- 100 гр какао праха
- пола шоље уља
- две кашичице прашка за пециво
- кашичица белог сирћета
- шоља воде
- на врх ножа соли
Глазура:
- 100 гр црне чоколаде
- 200 гр кокоса
Припрема:
- Све састојке за тесто помешајте, па добијену смесу излијте у плех обложен пек папиром. Пеците око 45 минута. Ако нисте сигурни да је готово, забодите чачкалицу - ако је извадите суву онда је тесто готово, у супротном оставите да се још пече.
- Глазура: црну чоколаду отопите на пари, охлађен колач исеците на коцке, па умочите у чоколаду и уваљајте у кокос.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas