Данас вам откривамо тајну сочног колача који ће вас освојити на први залогај

Замислите мекоћу јабука и банана, испреплетену са богатим укусом растопљене чоколаде – права рапсодија за ваша чула!
Потребно је:
- 200 мл киселе воде
- 1 кашика слатког по жељи или џема
- 180 гр брашна
- 2 кашике гриза
- корица лимуна
- 50 мл уља
- 2 мање јабуке
- 1/2 банане
- 3 штангле чоколаде
Припрема:
У чинију сопати впду, гриз и брашно са прашком за пециво и просејати.
Додати уље и корицу лимуна. Убацити слатко или џем и сечене јабуке све изједначити.
Одвојити 10 кашика, па у то убацити растопљену чоколаду и добро изједначити. Плех обложити пек папиром и сипати тесто са јабукама и изравнати.
Убацити по пуну кашику чоколадног теста са размаком у тесто, па у сваку убацити кругове јабуке. Кругове банане уронути између у светли део. Пећи на 200 степени Ц 50 минута.
Посути прах шећером замирисан ванилом. Сјајна посластица посна. Свако ће вам тражити рецепт.
БОНУС ВИДЕО