Чупавци враћају у детињство! И поред свих модерних колача, увек уживамо у чупавцима!
Oglas
Овај једноставан и брз рецепт можете користити кад год вам понестане идеја за укусне посластице или немате времена за неки компликованији слаткиш.
Прочитајте још: Краљица чоколаде: Рецепт за који је потребна помоћ пријатеља - направите ЕНГЛЕСКУ ТОРТУ!
Састојци за патишпањ:
- 50г маргарина
- 250г шећера
- 2 јаја умутити
- 200г млека
- 300г брашна
- Прашак за пециво
Састојци за прелив:
-
200г маргарина
-
250г шећера
-
100г чоколаде
-
10 кашика млека
За патишпањ: Умутите све састојке, ставите у плех и пеците 25 минута на 180 степени. Исеците на коцке.
За прелив: Растопите чоколаду и додајте све састојке и потом прелијте коцке са чоколадом. Тако вруће уваљајте у кокос.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas