Пасуљ има и други начин припреме
Oglas
Састојци:
- 2 кашике маслиновог уља
- 400 г пилећег филеа
- 1 лук ситно исечен
- 3 шаргарепе, ситно исечене
- 3 штапиц́а целера, ситно исецканог на коцкице
- 1 кашичица свеже мајчине душице
- 1/2 кашичице сушене жалфије
- 1 ловоров лист
- 400 мл пилец́ег бујона
- 400 г белог пасуља
- шака свежег першуна, исецканог
Рецепт за медитерански пасуљ са пилетином:
Како бисте направили пасуљ, прво загрејте уље у великом тигању, додајте пилетину и пржите, а затим извадите и исецкајте на комадиц́е. У исти тигањ додајте лук, шаргарепу и целер и пржите док не омекшају (10-15 мин).
Додајте мајчину душицу, жалфију, ловоров лист и бујон. Додајте пилетину и пасуљ, поклопите и кувајте 15-20 минута (можда ц́е бити потребно додати мало воде ако је превише густо). Умешајте першун и сервирајте.
(Ствар укуса)
БОНУС ВИДЕО
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas