Диња је воће лета, а са њом можемо да правимо колаче и пудинге
Oglas
Потребно је:
- диња
- 200 мл слатке павлаке
- кесица желатина
- 4 кашике шећера у праху
- кесица ванилин шећера
Желатин припремите према упутству са кесице и оставите да набубри. Дињу очистите, па уситните у блендеру заједно са шећером у праху и ванилин шећером. Слатку павлаку загрејте до врења, затим склоните с ватре и додајте припремљен желатин. Добро промешајте да се желатин истопи, па у све додајте уситњену дињу. Све добро измешајте да се састојци лепо сједине и сипајте у чаше за послуживање. Десерт добро охладите пре сервирања и декоришите сецканом дињом.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas