Чоколада је многима омиљени слаткиш
Саветује се да комадић чоколаде оставите да се отопи у устима како би се укус могао развити.
Мишљење научнице Натали Алибранди, која истражује храну, је да људи често греше док једу посластице на бази какаа. Она је открила да је погрешно чоколаду јести увече, као и да је не треба претеривати са њеним уносом.
Прочитајте још: "Не желим да изгледам ружно док рађам дете": Инфлуенсерка се шминкала пред порођај, а многи су ОСУДИЛИ ЊЕН ПОТЕЗ (ВИДЕО)
Такође, чоколаду не треба држати у фрижидеру због превисоке влаге, али и других мириса који могу утицати на њен укус.
Ако се чоколада пребрзо отопи или има мрвичасту структуру, то је знак лошег скадиштења.
"Чоколада је сложена посластица с много слојева које треба истражити. Чоколаду треба конзумирати ујутру, јер је свеже непце такође кључно" изјавила је Натали Алибранди, пише Даилy Стар.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ