Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ови производи имају мало калорја и многи их воле: Да ли сте знали?

"Шта укусно појести, а не угојити се?“ - обично је ово питање постављено у шали, јер сви знају да не могу изгубити на тежини ако стално једу своје омиљене слаткише и грицкалице.

1724322066_shutterstock_2153792521-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Но, није потребно да се одрекнете уживања у храни само зато што сте на дијети. У ствари, прави избор намирница може вам помоћи да постигнете циљеве и истовремено задовољите своје чуло укуса. Кључ је у балансирању и одабиру опција које су нутритивно богате и задовољавајуће.

Када пронађете праве алтернативе, дијета може постати пријатно искуство, а не само ограничење. Уживање у оброцима, чак и када се трудите да постигнете одређене циљеве, може бити и мотивација и ужитак.

Ако желите задовољити своје жеље, главна ствар је знати коју храну одабрати. Нец́ете веровати, али током дијете можете себи приуштити неке врло укусне намирнице, па чак и десерте!

Кокице

У стандардном паковању кокица има само 150 калорија, које тешко могу штетити више од комада чоколадне торте. Слане кокице и кокице са сирупом, наравно имају више калорија, али не много, тако да можете гледати омиљени филм и купити веома велико паковање кокица.

Чоколада

Када говоримо о чоколади не мислимо на чоколадне колаче. Током дијете можете приуштити пар комадића тамне чоколаде. Наглашавамо - тамну чоколаду и пар комада. Научни докази показују да мале количине тамне чоколаде не само побољшавају расположење већ и доприносе губитку тежине, тако да не бојте се.

Пица

Да, да, да не шалимо се - пицу заиста можете да једете док сте на дијети. Важно је одабрати пицу са исправним састојцима и оставити кору (ако сте се увек смејали људима који то раде, онда, сада знате зашто то раде). Дајте предност, на пример, вегетаријанској пици. Нека буде више поврц́а, мање меса и сира, више зеленила - нец́е нашкодити вашој фигури.

(Женски магазин)

БОНУС ВИДЕО

 

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas