Ако се припреме на здрав начин, кокице имају двоструко више антиоксиданса полифенола него, на пример, јабуке.
Oglas
Кокице су омиљена биоскопска грицкалица, али имају лошу репутацију и сматрају их нездравом храном.
Истраживање спроведено на Сцрантон Универзитету показало је да, ако се припреме на здрав начин, кокице имају чак двоструко више антиоксиданса полифенола него, на пример, јабуке или грожђе.
Прочитајте још: "Какво је ово чудовиште?" Ова фотографија изазвала је бес љубитеља ПИЦЕ (ФОТО)
И нека вам не сметају љускице које вам запињу између зуба - оне садрже обиље влакана, корисних за добар рад пробавних органа.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas