БРЗИ РИЖОТО С ТУЊЕВИНОМ: Одлично и брзо јело за све оне који чувају добру линију
Кад имате конзерву туњевине, обавезно направите брзи рижото
Кад имате конзерву туњевине, обавезно направите брзи рижото
Идеално за дане Великог Ускршњег поста.
На оваквом оброку би вам позавидели и Италијани
Овај једноставни рижото према рецепту познатог кувара Џејмија Оливера не захтева вештину у кухињу, а готов је за мање од пола сата
Рижото ће бити савршено кремаст уз неколико савета
Импресионирајте своје пријатеље и у овим посним данима и припремите им ово укусно и једноставно јело које ће обожавати. Поштујући овај рецепт, испашћете прави кулинарски професионалац!
Спанаћ је при врху листе намирница које не треба да подгревамо, а које су остале?
Немојте загристи док не прочитате шта имамо да кажемо.
Када је пиринач скуван - питање је које мучи многе домаћице, а стручњаци имају одговор.
Рижото од морских плодова? Зашто да не,с према се брзо и лако!