САВРШЕН ПРИЛОГ: Ароматичан сос од мирођије, готов за 5 минута
Одлично иде уз месо и кромпир.
Одлично иде уз месо и кромпир.
У ХЛАДНО доба године лековито биље има подједнак значај као и у пролеће. Наручито ако се користи и као зачин.
Освежавајућа мешавина исечених свеже убраних краставаца у кремастом дресингу са мирођијом, јогуртом, белим луком и лимуном…
Мирођија не мора да се користи само у кулинарске, већ и у здравствене сврхе.
Због неумерености за трпезом многи ће се за празнике суочити са горушицом.
Како да брзо очистите зачинске биљке?
Све добробити ове зачинске биљке.
Дугачак је списак обољења којима може да помогне или их спречи редовна употреба мирођије.
Мирођија је незаобилазан зачин у нашој кухињи, јер од ње правимо сос, посипамо кропириће, шпагете и салате.
Занимљиво је да су истраживања показала да старији људи, који живе здраво, имају бољу способност памћења од знатно млађих особа које се веома мало крећу, једу брзу храну и доста времена проводе...