САВЕТ ПРОФЕСИОНАЛНИХ КУВАРА: Погледајте како они динстају лук
Црни лук је део бројних јела, а овако се најбоље динста
Црни лук је део бројних јела, а овако се најбоље динста
Ниједно јело не може да се замисли без лука
Да ли сте некад применили овај обичај?
Да ли сте знали како се црни и бели лук исправно припрема?
Једна од најздравијих и најјефтинијих намирница биће нам доступна целе јесени, а изванредан је додатак сваком ручку.
Готово да нема јела у који се не ставља лук, али није свеједно коју врсту користите јер ова намирница даје оброцима посебну арому.
Једна ствар коју многи од нас не чувају на прави начин је лук
Црни лук неизоставни је део бројних јела
Иако је поврће и те како здраво, увече би поједине врсте требало избегавати
Одређена храна није препоручљива у вечерњим часовима пре одласка на спавање