Crni luk je deo brojnih jela, a ovako se najbolje prži: U čemu grešimo?
Nijedno jelo ne može da se zamisli bez luka
Nijedno jelo ne može da se zamisli bez luka
Da li ste nekad primenili ovaj običaj?
Da li ste znali kako se crni i beli luk ispravno priprema?
Jedna od najzdravijih i najjeftinijih namirnica biće nam dostupna cele jeseni, a izvanredan je dodatak svakom ručku.
Gotovo da nema jela u koji se ne stavlja luk, ali nije svejedno koju vrstu koristite jer ova namirnica daje obrocima posebnu aromu.
Jedna stvar koju mnogi od nas ne čuvaju na pravi način je luk
Crni luk neizostavni je deo brojnih jela
Iako je povrće i te kako zdravo, uveče bi pojedine vrste trebalo izbegavati
Određena hrana nije preporučljiva u večernjim časovima pre odlaska na spavanje
Rok upotrebe ove namirnice dosta zavisi od mesta na kom ga čuvate