БРЗО, ЈЕДНОСТАВНО И НЕОДОЉИВО: Најбољи рецепт за бакин колач који обожавају све генерације
Овај старински рецепт користи само основне састојке које већ имате у својој кухињи
Овај старински рецепт користи само основне састојке које већ имате у својој кухињи
Направите бакин колач по традиционалној рецептури
Сви памте посластицу коју смо јели у детињству, лако их можете направити и сами
Идеалан колач који ће вас одушевити
Колач који воле сви.
Колачи из БАКИНЕ кухиње који нас подсећају на детињство
Брзо и лако се припремају ови колачи који се једу у једном залогају!
Лако и једноставно.
Емил Жербо је правио најбоље слаткише у Европи крајем 19. века. Његова легендарна посластичарница се налази у центру Будимпеште, али његов колач можете да направите и сами.
Тиквице могу да се пуне качкавањем, презлама, парадајзом, а ми вам предлажемо класичан рецепт са млевеним месом.