Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Деми Мур о ЕКСТРЕМНОМ начину МРШАВЉЕЊА након другог порођаја: "Изложила сам се великом притиску. Рекли су ми да морам да смршам"

Деми Мур се недавно током промоције филма "Тхе Супстанце" који се бави нереалним стандардима лепоте који се постављају пред жене, али и мушкарце, присетила свог интензивног режима вежбања после рођења ћерке Скаут, 1991. године.

1727786419_profimedia-0908746205.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Славна глумица и њен бивши супруг Брус Вилис су у то време живели у Малибуу, а Деми је свакодневно возила бицикл 48 км у оба смера до места где се снимао филм " Индецент Пропосал". На ову екстремну дужину вожње одлучила се да би повратила линију коју је имала пре трудноће, пише Даилy Маил.

- Изложила сам се великом притиску. Рекли су ми да морам да смршам. Иако су можда коментари били срамотни и понижавајући, урадила сам то због тога - присетила се глумица.

- Мислим да је моја ћерка Скаут имала пет или шест месеци када смо снимали тај филм. Дакле, дојила сам је током ноћи, устајала по мраку и у тренерци и са светиљкама возила бицикл све до Парамоунта, било где, чак и на локацији на којој смо снимали; затим снимање цео дан, што обично траје 12 сати; а затим све испочетка - открива Деми Мур.

- Чак и сама идеја о томе шта сам урадила свом телу је тако луда и смешна - признаје она.

Иначе, поред ћерке Скаут која данас има 33 године, глумица са бившим супругом славним глумцем Брусом Вилисом има још и ћерке Румер (36) и Талулу (30).

(Блиц Жена)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas