Ништа горе када дођете кући са посла и схватите да сте заброавили да купите хлеб!
Ако вам је важно да хлеб који једете увек буде свеж, а деси се да сте заборавили да купите векну тог дана или су се пекаре затвориле, не очајавајте. Постоји врло једноставан трик уз чију помоћ ћете и мало бајатије пециво успешно "освежити".
Прочитајте још: Гњецаве, масне, тврде: Примените једноставан ТРИК до савршених прженица
Загрејте рерну. Стари хлеб ставите под јак млаз воде из чесме, али накратко, тек да се мало навлажи, па га спустите у тепсију и убаците у рерну, укључену на 180 степени. Оставите га да се "допече" око пет-шест минута.
Добићете свеж хлеб са хрскавом корицом, који је сасвим укусан, а притом ћете том техником на дуже стазе успети и мало да уштедите.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ