Шта год правите од млевеног меса, овај састојак чини чуда
![1674548923_shutterstock_1727233186.jpg](/cache/images/5/b/e/6/a/5be6a7da2aae4e355f1c79bbce14227cb5d7458c.jpg)
Рецепата са млевеним месом има безброј, а најчешће се од њега припремају пљескавице, ћуфте, фаширане шницле. Искусне домаћице имају разне трикове и састојке како да месо учине још сочнијим и укуснијим.
Један од њих укључује да се у месо дода бујон. Шта год будете правили, месо ће вам бити сочно и ароматично. Помешајте врелу воду са коцком супе и када се потпуно раствори, бујон је спреман.
Прочитајте још: Како да се храна не лепи за тигањ: Овај трик већина не зна, а брз је и ефикасан
Све што треба да урадите јесте да у млевено месо које сте зачинили додате бујон (1 шоља на 1 кг млевеног меса) и добро сједините. Након тога, покријте посуду целофаном и оставите у фружидеру 30-40 минута.
Бонус видео:
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ