Šta god pravite od mlevenog mesa, ovaj sastojak čini čuda
![1674548923_shutterstock_1727233186.jpg](/cache/images/5/b/e/6/a/5be6a7da2aae4e355f1c79bbce14227cb5d7458c.jpg)
Recepata sa mlevenim mesom ima bezbroj, a najčešće se od njega pripremaju pljeskavice, ćufte, faširane šnicle. Iskusne domaćice imaju razne trikove i sastojke kako da meso učine još sočnijim i ukusnijim.
Jedan od njih uključuje da se u meso doda bujon. Šta god budete pravili, meso će vam biti sočno i aromatično. Pomešajte vrelu vodu sa kockom supe i kada se potpuno rastvori, bujon je spreman.
Pročitajte još: Kako da se hrana ne lepi za tiganj: Ovaj trik većina ne zna, a brz je i efikasan
Sve što treba da uradite jeste da u mleveno meso koje ste začinili dodate bujon (1 šolja na 1 kg mlevenog mesa) i dobro sjedinite. Nakon toga, pokrijte posudu celofanom i ostavite u fružideru 30-40 minuta.
Bonus video:
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU