Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТАЈНИ САСТОЈАК ЗА УКУСНИЈЕ МЕСО: Наше баке су га додавле, а сви га имате у кући

Млевено месо можете припремити на безброј начина, а свака домаћица има свој трик како да буде што сочније. Додавање свињске масти у смесу је једноставан и ефикасан начин да ваша јела буду мекша и укуснија.

1722239462_shutterstock_2441857031.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Млевено месо можете припремити на безброј начина, а свака домаћица има свој трик како да буде што сочније. Било да правите ћуфте, фаширане шницле или било које друго јело од млевеног меса, сочност је кључна за постизање савршеног укуса.

Свињска маст тајни састојак! 


Додавање свињске масти у млевено месо може драстично побољшати квалитет и укус јела. Свињска маст не само да даје сочност, већ и посебну арому.

Најбоље је користити свежу маст коју скидате са меса које ћете пећи или пржити. Ову маст можете чувати у замрзивачу док вам не затреба. Када дође време за употребу, маст се прво самеље и затим додаје у смесу за млевено месо.

Свежа свињска маст може се добити једноставно - само одвојите масне делове са свињског меса и чувајте их у кеси у замрзивачу. Када желите да је употребите, извадите маст, самељите је и додајте у млевено месо. Ако немате свежу маст, можете користити и куповну маст, као што је она која се користи за кување. Иако можда нема потпуно исти ефекат као свежа, и даље ће значајно побољшати укус ваших јела.

Овај трик не само да је користан за јела од свињског меса, већ може бити примењен и код припреме рибљих котлета. Додавање масти у рибље месо чини да котлети буду сочни и пуни укуса, баш као и код свињског меса.

Свињска маст је била омиљени додатак у кухињи наших бака, а сада се враћа на велика врата захваљујући својој способности да побољша укус и текстуру млевеног меса. Поред тога, маст је економична и лако доступна, што је чини идеалним додатком за ваша јела.

Зато, следећи пут када будете правили ћуфте, фаширане шницле или рибље котлете, не заборавите овај једноставан трик са свињском масти. Ваша јела ће бити сочнија, укуснија и сви ће тражити рецепт!

Информер 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas