Овако је најздравије.
Упаривање одређених намирница поспешује њихову појединачну нутритивну вредност. Стручњаци ово зову синергија хране. Ово су савети стручњка при упаривању хране који ће вам помоћи да своју здраву прехрану учините још здравијом.
Спанаћ и лимун
Спанаћ, који садржи значајну количину гвожђа, је још здравији ако га припремите с лимуновим соком који поспешује апсорпцију гвожђа.
Прочитајте још: Грешка коју правимо са јајима када СПРЕМАМО КОЛАЧЕ утиче на њихов укус
Парадајз и маслиново уље
Антиоксиданси ликопен и каротеноид, које проналазимо у парадајзу, се одлично слажу с здравим мастима из маслиновог уља. Ова комбинација ће регулисати ниво холестерола и крвног притиска.
Прочитајте још: Трик за најбоље КРОФНЕ: Како да тесто буде меко и ваздушасто?
Различите врсте бобица
Све врсте бобичастог воћа имају одличне предности за здравље, а када спојите више врста, уживаћете у правој нутритивној посластици.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ