Високоризичне намирнице чувајте на нижим полицама.
![1622459784_Depositphotos_65915841_l-2015.jpg](/cache/images/0/b/5/3/b/0b53bdb69b90c7799cd499b440d3f111434089ac.jpg)
Oglas
Како температура није константа у свим деловима фрижидера, то значи да није свеједно где остављамо одређене намирнице, нарочито оне које важе за осетљиве.
Кувар Данијел Нортон саветује да високоризичну храну, у коју спадају млеко и сирово месо, држимо у доњем делу фрижидера или сасвим позади, где је хладније.
Прочитајте још: Ђумбир, куркуму, лимунов сок, црни бибер и мало љуте папричице... ТУРСКИ ШОТ против короне и ДУГИН ЛЕК залудели туристе (ФОТО)
- На тај начин се смањује ризик за развој бактерија које би могле да нам потенцијално наштете након конзумирања одређене хране", тврди Нортон.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas