Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Трик за брже кување кромпира: Убрзајте процес једноставном намирницом

Постоји начин да се време кувања кромпира смањи

1739890643_shutterstock_2506528425.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Кромпир је саставни део многих јела и у Србији волимо да га једемо на све начине. Међутим, некада му треба више времена да се скува, па неретко остане тврд или још горе, прекувамо га и почне да се распада. Како би се избегле овакве ситуације, ту је врло једноставан кулинарски трик. Када га испробате, направите медитеранску кромпир салату, уживаћете у укусу.

Трик је у сирћету! То је састојак који треба да користите да бисте имали савршено скуван кромпир. Слободно користите јабуково, винско и или алкохолно сирће, нећете погрешити. Можете да га користите и да уклоните непријатне мирисе од кувања.

Када припремите кромпир за кување у шерпи са водом, након 15 минута кувања сипајте мало сирћета у воду и наставите да кувате још петнаестак минута, док кромпир не буде савршено куван.

(Ствар укуса)

БОНУС ВИДЕО

Oglas

 

Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas