Постоји начин да се време кувања кромпира смањи

Кромпир је саставни део многих јела и у Србији волимо да га једемо на све начине. Међутим, некада му треба више времена да се скува, па неретко остане тврд или још горе, прекувамо га и почне да се распада. Како би се избегле овакве ситуације, ту је врло једноставан кулинарски трик. Када га испробате, направите медитеранску кромпир салату, уживаћете у укусу.
Трик је у сирћету! То је састојак који треба да користите да бисте имали савршено скуван кромпир. Слободно користите јабуково, винско и или алкохолно сирће, нећете погрешити. Можете да га користите и да уклоните непријатне мирисе од кувања.
Када припремите кромпир за кување у шерпи са водом, након 15 минута кувања сипајте мало сирћета у воду и наставите да кувате још петнаестак минута, док кромпир не буде савршено куван.
(Ствар укуса)
БОНУС ВИДЕО