СТРУЧЊАЦИ ОТКРИВАЈУ: Смете ли врућу храну одмах ставити у фрижидер
Када имате посла са хлађењем хране, главна претња долази од две специфичне врсте бактерија - Clostridium perfringens и Bacillus cereus.
Када имате посла са хлађењем хране, главна претња долази од две специфичне врсте бактерија - Clostridium perfringens и Bacillus cereus.
Високоризичне намирнице чувајте на нижим полицама.
Осим што због касног оброка можемо лакше да се угојимо, конзумирање хране у касне сате лоше је и за кожу, показало је недавно истраживање.
Хладно време је идеално за чишћење фрижидера, јер смрзнуте намирнице могу да се изнесу на терасу да се не би одмрзнуле.
Ако се питате како да "скините " вишак масноће јелу прво исеците парче хлеба.