Корак по корак до похованих палачинки.
На инстаграм профилу наше Куварице мање збори као и на Јутјуб каналу, можете пронаћи бројне фантастичне рецепте.
За палачинке је потребно:
- 1 чаша млека ( чаше од јогурта)
- 3 чаше воде
- 1/2 дцл уља
- 1 јаје
- 300 гр брашна
- Со, шећер по кашичица
Фил:
- 150 гр шункарице ( било које саламе)
- 500 гр сира
- 1 кашика першун листа
- Со, бибер
Прочитајте још: За овај ручак или вечеру потребно је само 15 минута: ТАЉАТЕЛЕ СА СЛАНИНОМ (РЕЦЕПТ)
Припрема:
У посуду умутите јаје, сипате 1 чашу воде и 1 чашу млека,1/2 дцл уља. Измутите све то па додате брашно и мутите смесу да немате грудвица. Додате остатак воде и разредите смесу. Печете палацинке.
Направите фил. Саламу исецкате, додате сир, першун лист, измешате и пуните палачинке. Уролајте палачинке, уваљајте у брашно, јаја мрвице, похујете их у дубљој загрејаној масночи. Послужите их уз шта год волите да једете. Пријатно.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ