Прави избор за недељни ручак.
Потребно је:
- 200 гр интегралног пиринча
- 2 шаргарепе
- 200 гр сувих ребара (меснатији део)
- 2 везе младог лука
- 1 мањи кромпир
- уље
- со, бибер
- першунов лист
Прочитајте још: За данашњи посни ручак: Пасуљ са пинџуром (ФОТО/ВИДЕО)
Припрема:
На уљу пропржити коцке сухомеснатог, па додати сечен лук и на колутове исечену шаргарепу и продинстати.
Фото: Приватна архива
Додати на коцкице исечен кромпир и опран пиринач.
Прочитајте још: Ове ТОРТИЦЕ су претеча капкејкова, укусније су и здравије! Треба вам само ЧАША (ФОТО)
Фото: Приватна архива
Налити водом, смањити на тиху ватру. Посолити и побиберити.
Прочитајте још: Купите две крушке и направите брзо и лако овај ЕЛЕГАНТНИ слаткиш попут француских кувара (Фото)
Фото: Прииватна архива
Крчкати док вода мало испари, па истрести у тепсију и запећи на 220 степени око 20-30 мин.
Прочитајте још: Пуњена ПАТКА за празнични ручак за БОЖИЋ (ФОТО)
Фото: Приватна архива
Уживајте! Пријатно!
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ