Загрејаће вас током хладних дана
Oglas
Пунч је врста коктела, а постоји мноштво рецепата и верзија, са или без алкохола. Од 17. века стиче популарност, а ароматична верзија са чоколадном ће вас одушевити.
Састојци:
- 150 гр тамне чоколаде
- 150 гр млечне чоколаде
- 400 мл млека
- 150 мл рума
- прстохват соли
Прочитајте још: Када замирише кућа на: ЦИМЕТ РОЛНИЦЕ, идеално за новогодишње празнике ( РЕЦЕПТ)
Рецепт:
- Обе врсте чоколаде отопити заједно са млеком на нижој температури.
- Након тога, убаците рум и со, па мало појачајте температуру како би пунч проврео.
- Кувати још неколико минута, па служити.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas