Здравија и једнако укусна варијанта тиквица какве волимо да једемо

Oglas
Састојци:
- 2 тиквице
- 200 мл киселе воде
- 2 кашике брашна
- 2 кашике презли
- со, бибер
- 30 мл уља
- по жељи бели лик у грнулама
- уље
ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: МИСТЕРИЈА ДУГА ШЕСТ ВЕКОВА: Шта се КРИЈЕ испод Смедеревске тврђаве? (ВИДЕО)
Припрема:
Тиквице огулити и исећи на тање листове, посолити и оставити 30 мин да пости сок, па оцедити.
У чинију ставити киселу воду, брашно, презле, бибера, уље и све добро изједначити.
Тиквице провући кроз припремљени смесу и ређати у подмазан плех.
Пећи на 220 Ц да лепо порумени око 30-40 мин.
БОНУС ВИДЕО:
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas